шофьорскикурсове.com

За шофьорскикурсове.com

(123 гласа, рейтинг 4.88 от 5)

 

 

Лицензиран учебен център в гр. София

Амбициите на екипът на учебен център "Фактор" са да станем най-добрите и всеки един курсист, завършил обучението си при нас да бъде наша гордост.

За тази цел ние от самото начало успяхме да създадем най-модерната учебна база на територията на гр. София на ТОП локация, за да може всеки наш курсист да има удобството да се придвижи с множество превозни средства от градския транспорт.

Нашия екип минава през много строг метод за подбор на кадри, за да се убедим в професионализма и компетентността на нашите служители и вашите преподаватели.

 

Висок клас нови учебни автомобили

Положихме усилия да осигурим най-висок клас нови автомобили, в които вие да получавате максимален комфорт и сигурност.

След сериозно проучване на качеството и комфорта на всички предлагани марки автомобили на пазара, се спряхме на марката TOYOTA, тъй като тя е доказано най-сигурната марка в света, най-големия производител на автомобили и най-продавания автомобил в света.

Освен тази доказана марка, ние Ви предлагаме и нов клас автомобил от марка SEAT.

Автомобилите са нови и сигурни. От голямо значение е да се чувствате удобно, докато шофирате!

 

Метод на обучение с висока успеваемост

За да сме сигурни, че вие ще получите най-добрите знания от европейско ниво в Автошкола ФАКТОР!

За ваше удобство и комфорт ние обзаведохме и оборудвахме просторен, светъл, модерен учебен кабинет с най-модерни мултимедии и учебни помагала. Също взаимствахме от най-добрите европейски автошколи най-успешния метод за обучение на кандидат-шофьори. Този метод ще гарантира, че 99% от нашите курсисти, които спазват стриктно нашата методика на обучение,  ще положат успешно теоретичния и практическия изпит пред ИА „АА“ ДАИ.

Вашата успеваемост ще ни кара да бъдем горди, че Вие сте били наши курсисти!

Вашето мнение е изключително важно за нас!

Молим всички наши курсисти да не се колебаят да се свържат с нас по време на тяхното обучение!

Уведомявайте ни дали сте доволни, дали смятате, че всичко с Вашето обучение протича както е редно и дали се чувствате комфортно докато трае Вашия курс! Ние сме насреща за всякакви въпроси и съдействие!

Нашите клиенти са важни за нас!

 

За да се убедите в нашите качества, свържете се с нас, за да ви организираме безплатно посещение на наш теоретичен и практически курс.

Коментари   

+3 #1 тест 28-02-2017 15:28
тествам коментарите
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови