Категория "B"- само за 629 лв.

Категория "С" - само за 599 лв.

шофьорскикурсове.com

Нашия екип

(162 гласа, рейтинг 4.95 от 5)

 

       Нашият екип се състои от:

  •  Ръководител на учебния център, който се грижи за реда и спазване на правилата в автошколата

  • Технически сътрудници, които Ви съдействат и помагат от момента на Вашето записване, през целия учебен процес! Можете да задавате Вашите въпроси винаги към тях, когато имате нужда от нещо!

  • Лектори по теория, които Ви обучават по време на лекциите по теоретичната част, с които стартира Вашето обучение! Лекторите по теория са изключителни професионалисти и много внимателни към нашите курсисти. 41 учебни часа те ще преподават цялата информация, която е нужна да усвоите, да научите и да Ви е от полза, както за практическата част (кормуването), така и занапреда във всякаситуация зад волана!

  • Квалифицирани инструктори, които Ви обучават по време на Вашето практическо обучение от запознаването с автомобила до последния 31-ви учебен час, преди важния момент да се явите на изпити за придобиване на СУМПС!

Eкипът на Автошкола ФАКТОР  преминава през много строг метод за подбор на кадри, за да се убедим в професионализма и компетентността на нашите служители и Вашите преподаватели.

За да сме сигурни, че Вие ще получите най-добрите знания на най-добро ниво в нашата автошкола!

Нашият стремеж е да подберем възможно най-добрите преподаватели, както лекторите ни по теория, така и нашите инструктори, които ще са Ваши учители и най-доверени хора през целия процес на Вашето обучение!

Това са хората, които ще Ви съдействат и помагат през целия курс! Те ще Ви напътстват и обучат да бъдете добри шофьори на пътя!

Не се колебайте:

 - да задавате своите въпроси;

 - да се възползвате максимално от времето, с което разполагате по време на Вашия курс, за да научите максимално много неща;

 - да споделяте своите трудности и притеснения;

 - да споделяте мнения и препоръки, както с нашия технически сътрудник в офиса, така и със своите преподаватели, които ще ни помогнат да бъдем по-добри;

 - да се възпозлвате от предложените обучения от нас и дори след като преминете теоретичните лекции, да се свържете с Вашия преподавател и да попитате за неща, които не са Ви станали ясни по време на теоретичното обучение;

 - по време на Вашето кормуване е важно да сте отпуснати, спокойни и да се доверите на нашите инструктори, които притежават дългогодишен опит и са научили много хора да шофират правилно на пътя!

 

Коментари   

0 #3 Ирена Василева 21-07-2020 17:13
Страхотни сте! И най-вече моят инструктор Емил
Цитиране
0 #2 Димитър Димитров 07-03-2020 14:43
Най-добрите!!!!
Цитиране
0 #1 Антон 05-03-2020 11:49
Специални поздрави на всички! Страхотрн екип сте!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови